Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Донька Олі Полякової потрапила до лікарні на відпочинку

Співачка Оля Полякова разом зі старшою донькою Марією зараз перебуває на відпочинку на Занзібарі. Проте щодня артистка долає різні виклики, повʼязані зі здоровʼям. Спочатку погано почувалася сама Суперблондинка, тепер погіршало Маші.

Як почувається Маша Полякова

В сториз у своєму Instagram Оля Полякова показала, що до Маші прийшов лікар та оглянув її живіт. Співачка попрохала підписників побажати доньці здоровʼя.

Фото: скрин з instagram.com/stories/polyakovamusic

Разом із лікарем родина відпочивальниць попрямувала до місцевого шпиталю. Дорогою зʼясувалося, що лікар свого часу отримував освіту в Україні та навчався в Сумах.

Зараз дивляться

Поки що невідомо, чому погіршало Марії. Після відвідин лікарні усі повернулися до готелю, де дівчині поставили крапельницю.

скрин Маша Полякова

Фото: скрин з instagram.com/stories/mashapolyakova

– Я втомилася вже від такого відпочинку, – резюмувала Оля Полякова пригоди останніх днів.

Що сталося раніше на Занзібарі з Олею Поляковою

Сама співачка ледь встигла відійти від мігрені. Від неї Оля Полякова рятувалася уколами ліків, що завжди бере із собою в поїздку. Каже, це вперше їй довелося відчути такий сильний біль.

Раніше Полякова розповіла, що рішення про відпочинок прийняла спонтанно. Разом із Марією вона вирушила на Занзібар. Там мати й донька мають провести шість днів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-28 16:30:06