Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ми їх втратили: Дантес розповів, що думає про українців, які за час війни не поверталися додому

Співак Володимир Дантес розповів, що думає про тих українців, які виїхали з країни. Декому музикант порадив хоча б зрідка повертатися на батьківщину.

Що Дантес думає про українців за кордоном

В одному з телевізійних шоу Дантес зачепив тему про тих, хто виїхав з України на тлі війни. Артист вважає, що саме там деякі українці показують, як сильно вони “страждають”.

– Я вважаю, що в кожного своє життя. Та вже минуло майже два роки, а ті люди, які жодного разу не повернулися в Україну, мені здається, що ми їх втратили і вони не повернуться. Але саме ці люди більше від інших страждають, – зазначив Дантес.

Артист додав, що їхні страждання можуть бути реальними, та йому цього не зрозуміти.

Зараз дивляться

– Для мене важливо, щоб кожна людина, яка поїхала в безпеку, раз на кілька місяців приїжджала в Україну. Наприклад, до Львова чи Чернівців, де більш-менш безпечно. Приїжджати в Україну – це як подзвонити мамі. Ти з нею не живеш, але зв’язок не втрачаєш, – поміркував Володимир.

Раніше Дантес пояснив повернення Кацуріної в Україну. Артист заявив, що їм було дуже важко на відстані, та й українці за кордоном і вдома втрачають зв’язок, адже не розуміють одне одного.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-28 15:14:04