Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Які страви повинні стояти на новорічному столі 2024, щоб сподобалось Дракону

Що готувати на Новий рік 2024 – питання, яке хвилює всіх господинь. Святковим столом хочеться здивувати домашніх, гостей, а також задобрити символ року, щоб усі наступні 12 місяців приносили щастя й успіх.

Що готувати на Новий рік 2024

Багато господинь складають новорічне меню з огляду на символ року. Вивчають, які вподобання він має. Таким чином вірять, що наступний рік принесе щастя, адже покровитель буде задобрений. Символом 2024-го є Зелений Дерев’яний Дракон.

Насамперед, страви мають бути оригінальними та смачними. На новорічний стіл 2024 рекомендується поставити м’ясо. Способів його приготування – безліч, а тому обирайте той, який вам більше до душі. Також можна зробити асорті.

Зараз дивляться

Щоб догодити господареві року, особливу увагу приділіть овочам і закускам. До того ж, це чудове доповнення для м’яса. Не варто забувати і про зелень.

На Новий рік 2024 можна приготувати рибу, вона символізує достаток. Це може бути як окрема страва, так і салати з неї.

Оскільки Дракон – символ енергії, сили та могутності, приготуйте щось із гостринкою або поставте на святковий стіл відповідні соуси.

Також можна включити в новорічне меню страви з рису, щоб рік Дракона минув у благополуччі.

Крім того, попри те, що Дракон Зелений, йому подобається червоний колір. Можна поставити на стіл насичені овочі та фрукти. Самі страви мають бути яскравими та різнокольоровими.

Переймаючись питанням – що готувати на Новий рік 2024, не забувайте про солодке, Дракон дуже його любить, а тому порадувати його можна десертами або тортом.

До речі, щодо напоїв, Дракон не любить те, що шипить, оскільки відчуває небезпеку. Можна зробити висновок, що шампанським у святкову ніч захоплюватися не варто. Краще віддати перевагу глінтвейну, винам, лікеру або різним коктейлям.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-28 14:16:05