Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

В Росії зріс попит на виступи Софії Ротару – чи виступатиме артистка в Москві

Російські олігархи готові платити народній артистці України Софії Ротару великі гроші, щоб вона розважала їх на корпоративах.

За даними росзЗМІ, протягом усього року попит на виступи Ротару був вкрай високим, проте напередодні новорічних свят він зріс ще більше.

Ротару не виступатиме в Москві

Колишній директор артистки Сергій Лавров підтвердив, що Ротару в Москву не приїде. За його словами, співачка зараз майже не працює і мало з ким контактує.

Зараз дивляться

– Софія Михайлівна вже пропускала один із років і не приїжджала в Росію, коли в Україні оголосили воєнний стан. Минулий рік вона теж пропустила. Цього року її знову не буде. Вона взагалі зараз майже не працює і мало контактує з будь-ким, – сказав він.

Водночас затребуваності Ротару на новорічних вечірках Лавров не здивований. Він зазначив, що попит на Софію Михайлівну в усі часи був стабільно високим.

Нещодавно Ауріка Ротару підтвердила, що її старша сестра живе у своєму будинку під Києвом. Разом з артисткою живе й її син Руслан.

Зазначимо, що з початку повномасштабної війни Ротару не з’являється на публіці. Іноді в її Instagram публікують реакції на трагедії, які приносить в Україну держава-агресор РФ.

Фото: Софія Ротару

Джерело: МК

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-27 18:39:56