Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

РФ знову може напасти з півночі, Україні потрібна допомога союзників – Наєв

Фото: Генштаб ЗСУ

Росія може спробувати відкрити ще один фронт, тому для України західна підтримка є дуже важливою.

Про це заявив командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України Сергій Наєв виданню ABC News.

– Якщо Росія продовжить нарощувати виробництво зброї і технологічно вдосконалюватися за допомогою своїх союзників, війна може знову поширитися за межі Сходу і Півдня. Ми готуємося до цього. Ми будуємо оборонні споруди, ставимо міни, тренуємо наші війська, – сказав він.

Наєв визнав, що скорочення допомоги від союзників дійсно вдарить по обороноздатності України. Сили оборони будуть боротися тим, що мають.

Зараз дивляться

– Ми розуміємо, що зараз іде війна за ресурси. Російська Федерація свої ресурси отримує за допомогою “осі зла” – це Північна Корея, це Іран. А ми за допомогою наших партнерів, отримуючи від них засоби протиповітряної оборони, протистоїмо Російській Федерації з її ресурсами, – додав він.

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ наголосив, що вирішальне значення мають технології. Адже ціль, на яку за старими радянськими технологіями потрібно було витратити 100 снарядів, за допомогою західних технологій можна знищити меншими ресурсами, і це вимірюється в цифрах до десяти.

– Тому технології завжди переважують кількість. І я ще раз підкреслю, що ця допомога для нас дуже і дуже важлива, – підкреслив Наєв.

Раніше в розвідці Великої Британії назвали причину, чому РФ забрала з Калінінграда системи ППО.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Війна в Україні, Сергій Наєв

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-26 17:10:41