Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дмитро Сова розповів про службу в ЗСУ та де зараз перебуває

Український актор Дмитро Сова, який захищає Україну на фронті, зізнався, що зараз перебуває у Хмельницькій області.

Дмитро Сова розповів про службу в ЗСУ

Актор потрапив у частину свого тестя – батька акторки Дар’ї Легейди (Кріпосна, Було у батька два сни, Доньки-матері, Артистка).

– Я потрапив у частину, де служить батько моєї дружини. Це бригада тактичної авіації в Старокостянтинові. Я перебуваю в батальйоні охорони. Як проходить служба? Буває по-всякому. Мене дуже надихають пілоти, з якими бачуся, коли є нагода заїхати до тата. Він командир ланки, за фахом – льотчик-винищувач, і зараз літає, – поділився Сова.

Паралельно зі службою актор продовжує організовувати збори донатів у соціальних мережах.

Зараз дивляться

Дмитро зізнався, що на початку вторгнення він з дружиною віддав на ЗСУ всі гроші, які вони відклали на машину та ремонт у квартирі. Тоді подружжя відкрило цех із пошиття амуніції, де працювало п’ять кравчинь.

– Коли в мене випадає вільна хвилинка, думаю про те, як знову оголосити якісь збори або підтримати чиїсь. У мене постійно з’являються нові ідеї. Ще до ЗСУ приїхав у Львів на допрем’єрний показ картини Між нами, яку знімали до вторгнення, і потрапив у парфумерну майстерню, де створюють індивідуальні аромати. Запропонував створити мій парфум як впізнаваного актора – третина з продажів буде йти на мою бригаду, а компанія вирішила і від себе підтримати – запропонували ще 10%. Ми вже придумали назву, логотип, плануємо мерч – футболки, шеврони, – поділився актор.

Раніше Дмитро Сова розповідав, що пішов разом з тестем до військкомату ще на початку повномасштабної війни. Тоді їм вручили повістки та сказали очікувати.

Актор відразу ж почав готуватися до служби – навчався військової справи та медицини. Також Дмитро придбав спорядження, зброю, а дружина з друзями подарувала йому дрон.

Фото: Дмитро Сова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-26 11:53:14