Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дорофєєва побувала на Донеччині та передала українським військовим дрони

Співачка Надя Дорофєєва зустрілася з українськими військовими у Донецькій області. Артистка передала захисникам другу партію волонтерської допомоги – 35 дронів.

Дорофєєва передала військовим дрони

На особистій сторінці в Instagram співачка оприлюднила серію фото з Донеччини.

Дорофєєва зазначила, що дрони, які її команда передала воїнам місяць тому, вже знищили багато техніки російських окупантів.

Зараз дивляться

– Сьогодні ми довезли другу партію (35 дронів). Загалом вже передали 91 FPV-дрон, на які ми з вами зібрали разом 2 млн. Така кількість закриває потреби всього на тиждень, що означає, що ми повинні й надалі бути корисними та активно донатити, – написала співачка.

Дорофєєва зізналась, що після спілкування з українськими захисниками і захисницями, відчула неймовірну гордість, спокій, а також бажання ще більше допомагати і бути корисною.

– Побувавши на Донеччині, я розумію, що ці емоції повинен відчути кожен цивільний. По-перше, поспілкувавшись з нашими захисниками і захисницями, відчуваєш неймовірну гордість і спокій. По-друге, нереальне бажання бути корисним, бо кожен свідомий українець має розуміти: якщо ти не там, то допомагай чим можеш, – додала артистка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-26 10:37:02