Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

В Італії спалахнули протести через вбивство студентки, Німеччина екстрадувала підозрюваного

Фото: Факти ICTV

На території Італії спалахнули масові протести після вбивства студентки університету нібито від рук її колишнього хлопця. Німеччина екстрадувала підозрюваного 21-річного Філіппо Туретта.

У рамках Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства проти жінок вже декілька днів відбуваються масові демонстрації в Італії. За кілька днів до випуску з інженерного факультету в канаві біля озера на північ від Венеції знайшли тіло 22-річної Джулії Чекеттін.

Вона була загорнута в поліетилен і, як повідомляється, отримала кілька ножових поранень. Її шукали декілька тижнів.

Зараз дивляться

Стверджують, що перед її зникненням придорожні камери зафіксували, як колишній хлопець Філіппо Туретта збив дівчину.

У Німеччині суд схвалив екстрадицію до Італії 21-річного Туретту. Його заарештували після того, як його машина зламалася.

За даними італійських ЗМІ, Туретта приземлився в аеропорту Венеції. Його мали перевести до в’язниці в місті Верона для допитів у розслідуванні. Раніше дівчина відмовила хлопцеві у стосунках.

У Міжнародний день боротьби з насильством проти жінок спалахнули масові акції по всій Італії. Вони вшановують пам’ять вбитої Джулії Чекеттін.

В інтерв’ю іноземним журналістам Олена Чекеттін пов’язала вбивство своєї сестри з нормалізацією токсичної чоловічої поведінки, характеризуючи тих, хто вчиняє феміциди, як “дітей патріархату та культури зґвалтувань”.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело: The Guardian

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-25 19:23:39