Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Чи окупує Китай Росію: прогнози мольфара

Днями в мережі зʼявилося відео, зняте на уроці китайської для російських поліцейських. Вони дружно повторювали за вчителем слова. Мольфар Макс Гордєєв розповів, для чого поліціянти вчать китайську мову.

Чи готується Китай до окупації Росії

Таролог побачив, що Піднебесна постійно перебуває під тиском власного бажання надати підтримку Росії, та водночас не хоче робити це явно.

– Китай прекрасно розуміє, що Росія скоро впаде, він дуже хвилюється за свою репутацію, щоби в цей момент не відбулося нічого поганого для нього, – пояснив значення карт Макс Гордєєв.

Водночас мольфар додав, що Росія намагається всіма силами залучити підтримку Китая. Про це з екранів телевізорів періодично говорять російські політики.

Зараз дивляться

– Росія зараз прогинається, як повія, перед Китаєм – це стовідсотково. Вона намагається хоч якось отримати підтримку. Щось вони таки отримують, але в будь-якому разі Китай не хоче цього явного союзу, – побачив таролог.

Також карти показали, що від росіян постійно намагаються приховати якусь інформацію. Втім тут немає нічого дивного, адже жителі РФ завжди отримують лише пропаганду замість обєктивних новин.

Що раніше казав мольфар

Карти якось вже розкривали питання про підтримку Росії з боку КНДР. Тоді Макс Гордєєв зазначав, що допомоги від Ким Чен Ина не буде, бо йому просто немає чим підтримати диктатора Путіна. Натомість лідер Півнчіної Кореї хотів отримати вигоду та піар для себе, показавши, що Росія звертається до нього про допомогу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-22 17:55:46