Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Шерон Стоун розповіла, що відчувала під час зйомок в Основному інстинкті

Актриса Шерон Стоун розповіла, що відчувала під час зйомок фільму Основний інстинкт та інших еротичних трилерів. Знаменитість додала, що для неї це був страшний досвід.

Що Шерон Стоун думає про зйомки в еротичних сценах

На фестивалі VultureFest зірка Голлівуду зізналася, що знімання були для неї непростими, і змусили досліджувати себе в некомфортних умовах. Не секрет, що фільм Основний інстинкт викликав дуже багато суперечок у суспільстві через відверто сексуальні сцени.

– Мені довелося зіткнутися з усім своїм я, а це страшний шлях. Але вже після виконаної роботи, ти йдеш з величезною часткою впевненості в собі. Адже тобі довелося поглянути на всього себе, на ті частини себе, які ніколи б не довелося копати і розглядати. Ти заглянув у темне дзеркало, – зазначила Стоун.

Утім, акторка з цікавістю спостерігає за тим, як еротичні трилери знову набирають популярність через 30 років. Зірка не бачить у цьому нічого поганого.

Зараз дивляться

Крім знімання у фільмах з еротичними сценами, Шерон також торкнулася теми написання своїх мемуарів, в яких вона розповіла про свої дитячі травми. Актриса зізнається, що це допомогло їй звільнитися, адже заради мемуарів їй довелося написати всю правду і не турбуватися про те, що подумають інші.

І поки одні актори згадують свої культові ролі, інші присвячують цілі фільми своїм напарникам. Наприклад, Деніел Редкліфф готує фільм про власного дублера-каскадера, якого паралізувало на зйомках. До нього увійдуть відверті кадри, зняті за останні 10 років, і закулісся роботи дублера.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-13 12:00:10