Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Майкл Гантер порівняв Усика та Ф’юрі – деталі

Американський боксер Майкл Гантер назвав чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф’юрі “занадто непослідовним”, щоб його можна було називати найкращим у своєму дивізіоні.

А ось українця, володаря чемпіонських поясів WBA, WBO, IBF та IBO Олександра Усика навпаки, назвав “дуже послідовний”.

Нічия та дві перемоги над американським панчером Деонтеєм Вайлдером, а також перемоги над Володимиром Кличком, Дереком Чісорою та Ділліаном Вайтом зробили з Ф’юрі фаворита у надважкому дивізіоні проти будь-якого суперника.

Зараз дивляться

Однак його бій проти колишнього бійця ММА Френсіса Нганну в Ріяді в жовтні змусила багатьох замислитися над тим, чи не починає Ф’юрі здавати свої позиції.

Гантер порівняв Усика та Ф’юрі

У розмові з Seconds Out Гантер сказав, що британець дуже сильний та габаритний боєць, але його виступ проти Нганну дав зрозуміти, що Ф’юрі не є боксером класу Льюїса чи Холіфілда.

— Він надзвичайно сильний, справжній мамонт, і боєць теж, але цей (бій проти Нганну, – Ред.) дає вам зрозуміти, в якому він класі. Якби це бився Леннокс Льюїс або Холіфілд, вони б його нокаутували. Є певний рівень, і ви це бачили. Тайсон Ф’юрі цього не зробив. Він може дійти до найвищого рівня, але він не дуже послідовний, – сказав Гантер.

Також американець порівняв Ф’юрі з Олександром Усиком. Бій боксерів за звання абсолютного чемпіона світу перенесли. За чутками, поєдинок відбудеться у лютому 2024 року в Саудівській Аравії.

— Усик дуже послідовний. Він щоразу б’ється на високому рівні. Його бої не мають злетів і падінь, як у Ф’юрі. Ф’юрі кілька разів падав. У нього було кілька падінь. Тому вважати його найкращим… Насправді люди самі винні в тому, що дозволили себе обдурити, – додав американський боксер.

Нагадаємо, у 2017 році Олександр Усик переміг Майкла Гантера одноголосним рішенням суддів, коли боксери виступав у першій важкій вазі.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Бій Усик – Ф’юрі було заплановано на 23 грудня, але через те, що британець зазнав розсічення у поєдинку з Френсісом Нганну, а також через те, що йому знадобиться більше часу на відновлення, поєдинок перенесли.

Джерело: Seconds Out

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-12 15:55:05