Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Блогерка Анна Краснова без перепустки їздила площею Ринок

Столична блогерка Анна Краснова спровокувала черговий сканадал. У своєму Instagram вона опублікувала сториз, де похизувалася проїздом за кермом свого Mercedes площею Ринок у Львові. Ця локацію є пішохідною зоною, проїзд якою дозволений лише за спецперепустками.

Блогерка Анна Краснова проїхалась площею Ринок

Краснова зняла свій проїзд площею Ринок на телефон. Відео вона підписала так: “Шо тут по пропускам?”

Зараз дивляться

В цей час в машині грав російськомовний трек співачки-зрадниці Анни Асті, яка отримала громадянство РФ. Краснова їй підспівувала.

– Я замість Асті приїхала концерти тут давать, б**ть, – прокоментувала свій виступ блогерка.

Проте, поїздку площею Ринок зняла не лише Краснова на свій телефон, а ще й вуличні камери спостереження.

Чи була перепустка в Анни Краснової

Відео прокоментував директор міського департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило. У своєму Facebook він уточнив, що місто перепустку на проїзд Красновій не видавало.

Зʼясувалося, що інцидент трапився 7 листопада. Автівка заїхала на парковку біля ресторану Fashion і близько 16:00 виїхала через вулицю Театральну. Далі водійка мала повернути праворуч у напрямку проспекту Свободи, натомість вона заїхала на пішоходну зону, порушивши правила дорожнього руху.

– За це, сподіваюсь, буде належно покарана. Всі відеофакти із зафіксованими номерними знаками уже передаємо в поліцію, – додав директор департаменту.

Олег Забарило зауважив, що на момент оприблюдення відео з камер, машини Краснової в місті вже не було. В мерії планують розібратися з ресторанною парковкою, аби запобігти подібним інцидентам.

Чим відома Анна Краснова

Блогерці 29 років. Вона кілька разів попадалася на нетверезому водінні в Києві. В неї на рік відбирали права.

Цього року Краснова втрапила у скандал через поїздки Києвом під час комендантської години, та рух Південним мостом, для чого теж потрібна спецперепустка. Разом з нею в машині перебував невідомий чоловік, і блогерка стверджувала, що він має потрібний документ.

Фото: Анна Краснова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-10 09:37:07