Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Гайді Клум вразила костюмом на Геловін – ВІДЕО

Королева Геловіну, модель Гайді Клум цьогоріч не обмежилась костюмом лише для себе. Вона обʼєдналася із акробатами з Цирку дю Солей, щоби влаштувати справжнє шоу.

Клум предстала в образі гігантського павича, ставши центром композиції, де циркачі виконували роль ніг та пишного пірʼя. Дехто з підписників не проґавив можливості пожартувати з цього приводу.

– Уявляю, як хтось спитає про те, ким тим був на Геловін. А ти скажеш: “О! Я був ногами Гайді Клум!” – іронічно поміркувала одна з коментаторок.

Сама Гайді зазначила, що їй здалася веселою ідея зробити костюм, що обʼєднав би купу людей. При цьому вона назвала циркачів з дю Солей “неймовірними професіоналами”.

Зараз дивляться

Чоловік супермоделі – музикант Том Каулітц – втілив на вечірці роль величезного яйця.

Чому Гайді Клум називають королевою Геловіну

Супермодель завжди дуже ретельно готується до наймістичнішого свята року. Вона ладна багато годин провести в кріслі у гримера, аби вразити усіх екстравагантним образом.

Гайді Клум була дощовим червʼяком, прибулицею у стилі кіберпанк, Фіоною зі Шрека, Джессікою Реббіт та Майклом Джексоном в костюмі перевертня з кліпу Трилер.

Вперше на геловінскьу вечірку Гайді прийшла з пухнастими вушками, макіяжем з ефектом котячих очей, у кофтинці кольору кремового морозива та чорних черевиків.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-01 11:53:23