Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Євро-2028 – хто прийме чемпіонат Європи з футболу

Велика Британія та Ірландія залишилися єдиними претендентами на проведення Євро-2028 після того, як Туреччина відкликала свою заявку. Про це повідомило видання Sky Sports.

Офіційне оголошення від УЄФА щодо господарів двох чемпіонатів Європи з футболу у 2028 та 2032 роках відбудеться 10 жовтня.

В УЄФА підтвердили, що Туреччина може подати спільну заявку з Італією на проведення Євро-2032, і тому країна відкликала свою кандидатуру на проведення чемпіонату Європи у 2028 році.

Зараз дивляться

— Після оголошення 28 липня про бажання італійської та турецької федерацій подати спільну заявку на проведення Євро-2032, керівництво УЄФА сьогодні написало обом асоціаціям, щоб підтвердити, що їхня спільна заявка була належним чином отримана і буде передана для оцінки та розгляду Виконкомом, – йдеться у заяві УЄФА.

Також зазначається, що заявка Футбольної асоціації Туреччини на проведення Євро-2028 відкликана.

У квітні було підтверджено стадіони для проведення турніру у Британії та Ірландії. У заявці такі арени: Вемблі (Лондон), Мілленіум (Кардіфф), Тоттенгем Готспур (Лондон), Етіхад (Манчестер), Евертон (Ліверпуль), Сент-Джеймс Парк (Ньюкасл), Вілла Парк (Бірмінгем), Гемпден Парк (Глазго), Авіва (Дублін) та Касемент Парк (Белфаст).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-04 13:04:46