Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Humane: колишні керівники Apple показали унікальний асистент із ШІ

Колишні керівники Apple показали портативний розумний помічник Humane, який поєднує в собі проектор і технології штучного інтелекту. На публіці її продемонструвала супермодель Наомі Кемпбелл, а повноцінна презентація відбудеться 9 листопада.

У технологічному плані, це квадратний пристрій, який кріпиться на верхній одяг на рівні грудей. Він працює на процесорі Qualcomm Snapdragon і має міні-проектор, який замінює екран і відображає важливу інформацію.

Штучний інтелект відповідає за оптичний аналіз побаченого. Утім, стартап Humane гарантує конфіденційність без прослуховування.

Зараз дивляться

Уперше новинку показали на конференції Ted Talk – тоді співзасновник стартапу Імран Чаудрі розкрив основні функції. Відомо, що Імран раніше працював над інтерфейсом для iPhone.

За допомогою Humane можна приймати дзвінки, перекладати мову з англійської на французьку і відтворювати слова голосом власника. Девайс також коротко озвучує ключові останні новини.

Щоправда, щодо роботи Humane виникає багато запитань – наприклад, як він підключається до мережі. Відомо, що гаджет не працює в парі зі смартфоном.

Нагадаємо, що раніше вже було розкрито ключові особливості Humane. Наприклад, щоб запустити гаджет, необхідно постукати і почати віддавати голосові команди. Також є підтримка жестів, якщо голосове управління неможливе.

Фото: TED

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-04 12:09:34