Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Макіяж на Геловін 2023: як оригінально нафарбуватися на свято

У ніч з 31 жовтня на 1 листопада відзначають наймістичніше свято в році – Геловін. Різноманітні костюми персонажів, гарбузи, павутиння і страшні гримаси – все це асоціюється з цією датою.

Крім того, що на святкування потрібно знайти костюм, необхідно також до дрібниць продумати макіяж для найжахливішого свята. Факти ICTV склали добірку, яка допоможе вам визначитися – який макіяж на Геловін зробити.

Макіяж на Геловін 2023 – як нафарбуватися на свято

Мейкап зі стразами

Зараз дивляться

Звісно, на Геловін макіяж має кардинально відрізнятися від вашого повсякденного і бути святковим. Не обов’язково, щоб його лякалися оточуючі. Це може бути щось ніжне, а може щось із доповненням квітів, страз, намистин та іншого.

Такий макіяж підійде і для тих, хто не особливо вміє або любить фарбуватися. Можна просто вибрати якусь ділянку на обличчі й акцентувати саме на ній, тільки перед цим все ж нанесіть основний тон.

Макіяж Клоун

Цей вид макіяжу на Геловін можна назвати класикою, проте він завжди актуальний для містичної дати.

Яскраві губи з широкою посмішкою, червоний ніс і стрілки на очах. Основна палітра – білий, червоний, чорний. Далі вже все залежить від вашої фантазії.

Тваринний принт

Можливо, на цей Геловін ви вирішили перевтілитися у тварину – тоді вам потрібен відповідний макіяж. Якщо ви кішечка – намалюйте вуса, якщо леопард – додайте плями. Усе просто.

Персонажі

На Геловін можна бути ким завгодно – Джокером, Гарлі Квінн, Малефісентою, Мавкою і будь-яким іншим персонажем з фільмів чи мультфільмів. Усе залежить від того, хто вам більше подобається і костюм кого знайдете.

Скелет

Ще один класичний вид макіяжу на Геловін, який не обов’язково підв’язувати до якогось конкретного персонажа. Можна обійтися тільки білим гримом, чорним олівцем і тінями, за допомогою яких розфарбувати рот, очі, ніс.

Можна ж до цього макіяжу підійти більш креативно і додати яскравих фарб.

Варіантів макіяжу на Геловін безліч. Все залежить лише від того, який і чий образ ви захочете на себе приміряти.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-03 12:13:42