Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Арам Арзуманян розповів про мрії батьків з Мелітополя – ВІДЕО

Український актор Арам Арзуманян поділився, як його батьки переживають тимчасову окупацію рідного Мелітополя. В розмові з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком на шоу Пекельні борошна артист сказав, що мати дуже сумує за домом, і навіть готова була вже повернутися туди.

– Це мій дім, нащо вони приїхали. Я піду, я все одне піду, я їм скажу, що я тут хазяйка, – навів Арзуманян слова матері.

Актор підкреслив, що його батьки переживають великий стрес так само, як всі українці, яким довелося полишити рідну домівку через повномасштабне вторгення. Адже їм важко від того, що рідний будинок зараз під окупацією.

Зараз дивляться

– Я думаю, що будинок там якось вже доведеться відновлювати. Але і на це згоден батько, каже, що все зробить, – зазначив Арам Арзуманян.

Разом з тим артист пригадав, як перейшов на українську. Це сталося одразу після 24 лютого 2022 року. З дітьми Арзуманян спілкується українською та вірменською мовами. Згадує, що перехід дався йому не складно, а допомогли в цьому українські книжки, дубляж та переведення мови гаджетів на українську.

Фото: Арам Арзуманян

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-30 14:50:03