Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Саша Чемеров висловився про артистів, що зрадили Україну

Музикант та композитор Саша Чемеров розповів про стосунки з артистами, що мають українське походження, але мовчать про війну в Україні. Він кілька років співпрацював з Олександром Реввою у проєкті Артур Пірожков. Чемеров уточнив, що Ревва родом з Донецька, досі має український паспорт, проте, навіть не поздвонив колишньому продюсеру та сонграйтеру після повномасштабного вторгнення.

– Я йому писав, коли в моєму рідному Чернігові сталися жахливі прильоти, відео надсилав. Кажу: “Чого ти мовчиш, скотина, скажи що-небудь!” – поділився Саша Чемеров в розмові на каналі Аліни Доротюк.

Музикант зазначив, що ніхто з його колишніх російських приятелів не вийшов з ним на звʼязок. Зокрема, акторка Ірина Горбачова, що народилася в Маріуполі, була дружиною Антона Савлепова з Quest Pistols, та з якою дружив Чемеров, відвернулася від України.

– Мати український паспорт чи народитися в Україні – не значить бути українцем. Так само, як є іноземці, що спочатку повномасштабного вторгнення роблять дуже багато. Їх можна назвати українцями, – вважає музикант.

Саша Чемеров є співзасновником Культурного десанту – обʼєднання митців, що виступають з концертами для військових та на деокупованих територіях.

Зараз дивляться

Фото: скрин з інтервʼю на каналі Аліни Доротюк

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-30 12:41:08