Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Розриву свідомості не було давно: Христина Решетнік здійснила свою дитячу мрію в 33 роки

Блогерка Христина Решетнік розповіла, як здійснила свою дитячу мрію в 33 роки. Дружина телеведучого Григорія Решетніка вирішила навчитися грати на фортепіано, і емоціями поділилася в Instagram.

Так, у відео можна побачити, як Христина разом із репетитором робить свої перші кроки у грі на клавішному інструменті. Блогерка зізнається – для неї це давня мрія, і вона робить усе, чого не могла зробити в дитинстві.

– Мені 33, і я почала вчитися гри на фортепіано. Я давно мріяла про це! Зараз надолужую те, що не вдалося реалізувати в дитинстві. Такого розриву свідомості в мене не було давно – відчувала, як інтенсивно працюють дві півкулі мозку, – заявила Решетнік.

Дружина ведучого звернулася і до прихильників – вона закликала до розвитку та розширення горизонтів і ніколи не зупинятися.

Зараз дивляться

Останнім часом сім’я ведучого на СТБ роблять усе, щоб втілити мрії одне одного в реальність. Приміром, Решетнік спустився із синами в метро – це була їхня мрія, адже вони ніколи не були в підземці. Ведучий зізнався, що сам любить це місце ще зі студентських років.

Фото: Христина Решетнік

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-25 11:20:38