Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

МЗС України розробило рекомендації для українців

Міністерство закордонних справ оприлюднило рекомендації для громадян України у зв’язку із загостренням воєнної ситуації в регіоні Нагірного Карабаху.

– У зв‘язку із загостренням безпекової ситуації в Карабасі (Азербайджанська Республіка) рекомендуємо громадянам України наразі утриматися від відвідання цього регіону, а також уникати місць масового скупчення людей у містах Вірменії, зокрема Єревані, – йдеться у повідомленні на сайті МЗС.

У МЗС також зазначили, що в разі потрапляння у надзвичайну ситуацію, українці можуть звертатися на цілодобову гарячу лінію Посольства України у Вірменії: +374 7710 0273.

Водночас, українські громадяни можуть також звертатися на «гарячу лінію» МЗС України: +38 044 238 1588.

Зараз дивляться

Воєнне загострення у Нагірному Карабасі

19 вересня Азербайджан оголосив про початок “антитерористичних заходів” у Нагірному Карабаху. В регіоні почалися артилерійські дуелі між азербайджанськими та вірменськими військовими. За повідомленнями ЗМІ, азербайджанські війська також обстрілюють місто Степанакерт та інші населені пункти Карабаху.

Ближче до вечора вівторка прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що Єреван не планує вступати у війну з Азербайджаном через бойове загострення в Нагірному Карабаху.

Така заява очільника уряду призвела до акцій протесту в Єревані. Вірмени обурюються рішенням Пашиняна і називають таку позицію здачею Нагірного Карабаху Азербайджану.

Люди оточили будівлю вірменського уряду і намагаються потрапити всередину приміщення. Почалися сутички з правоохоронцями.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-19 22:47:50