Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На Закарпатті двоє хлопців молотком вбили кошеня – поліція відкрила провадження

Поліція міста Іршава Закарпатської області відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження двох 13-річних підлітків із маленьким кошеням.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Так, під час моніторингу соцмереж поліціянти натрапили на відео, на якому неповнолітні знущаються з маленького кошеняти. Події відбувалися в Хустському районі у населеному пункті Ільниця.

Зараз дивляться

На кадрах (обережно, чутливий зміст) видно, як маленьке кошеня підвісили на мотузку до дерева. Поки воно гойдається у повітрі і розмахує лапками, один із підлітків молотком кілька разів вдарив тварину.

В цей час другий хлопець побіг назустріч із лопатою. На записі також видно кішку та ще одне кошеня, які мертві лежать на землі.

Правоохоронці оперативно встановили особи дітей зі відео. Ними виявилися двоє місцевих 13-річних хлопців. Дітей та їхніх батьків доставили до відділення поліції. Зараз із ними працюють слідчі та співробітники ювенальної поліції.

За фактом жорстокого поводження з тваринами в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 299 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Триває розслідування.

Нагадаємо, що на початку серпня у селі Новоселиця Хмельницької області невідомі розстріляли гніздо з лелеками: там було двоє дорослих та двоє малюків.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-18 13:39:51