Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Намагалися зупинити авто: нові подробиці вбивства патрульним чоловіка у Дніпрі

У ДБР озвучили нові подробиці інциденту, під час якого патрульний у Дніпрі застрелив чоловіка, який затіяв бійку з правоохоронцями. Поліцейському незабаром оберуть йому запобіжний захід.

Про це повідомила речниця ДБР Тетяна Сап’ян в ефірі Сніданку з 1+1.

Вона зауважила, що правоохоронці з’ясували, що патрульні намагалися зупинити автівку, проте водій на сигнали не реагував.

– Чому так трапилося, що це призвело до летального випадку, буде встановлено в процесі досудового розслідування, – зауважила Сап’ян.

За даними слідства, чоловік поводився агресивно та мав ознаки алкогольного сп’яніння. Представниця ДБР уточнила, що йдеться про пасажира автівки.

Вона також нагадала, що наразі кримінальне провадження розслідується за двома статтями КК: за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 3 ст. 365 (перевищення службових повноважень).

Сап’ян також повідомила, що правоохоронці проаналізують усі відео з місце інциденту, які на даний час ширяться у соцмережах.

– Нагадаю, що поліцейського затримано. Найближчим часом ухвалюватиметься рішення про обрання йому запобіжного заходу, – сказала вона.

Нагадаємо, що 29 серпня у Дніпрі затримали поліцейського, який застрелив чоловіка під час перевірки авто.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-30 14:47:31