Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Постраждала в ДТП із Дашею Квітковою звинуватила блогерку в брехні – ФОТО

Потерпіла в ДТП із блогеркою Дашею Квітковою – Лілія Адаменко – звинуватила її у брехні. Дівчина розповіла свою версію того, як сталася аварія.

Відповідні публікації з’явилися у Адаменко в Instagram-stories. У них вона розповіла, що саме Даша стала винуватицею ДТП, оскільки проїхала на червоне світло світлофора і врізалася в Tesla, в якій і була Лілія.

– О 14:00 Lexus влетів у нас, виїхавши на червоний колір. Насправді, Porsche, який їхав з нами з правого боку, можливо, врятував нам життя, зсунувши удар з водійських дверей до крила машини. Дітей в авто не було. Ми з Валом, у сусідній машині – пара – дівчина і хлопець, і ця блогерка… Є камери, є свідки, – зазначила Адаменко.

Фото: скріншот https://www.instagram.com/stories/lilya_mylife/

Вона додала, що їй не сподобався тон адвоката Квіткової, яка нібито почала натякати, що це вони перевищили швидкість. Сама Лілія каже, що це неможливо, оскільки вони проїхали 20 метрів від старту.

До речі, показала на відео Адаменко і головного героя романтичного реаліті Холостяк 11 Михайла Заливака, який, як і передбачалося за раніше опублікованими фото, був із Дашею на місці події.

Даша Квиткова ДТП

Фото: скріншот https://www.instagram.com/stories/lilya_mylife/

Після того, як на зв’язок із шанувальниками вийшла сама Даша, пояснивши, що трапилося, Адаменко звинуватила її у брехні. Зокрема постраждала наголосила, що Квіткова ні слова не сказала про те, що поїхала на червоне світло.

Варто зазначити, що згодом Адаменко видалила всі Instagram-stories, які були опубліковані з цього приводу.

Даша Квиткова ДТП

Фото: скріншот https://www.instagram.com/stories/lilya_mylife/

Нагадаємо, 27 серпня Даша Квіткова потрапила в масову ДТП з елітними авто. Коли вона вийшла на зв’язок, то сказала, що була в потоці і їхала останньою. За секунду їй у бік Lexus, який був на тест-драйві, в’їхали дві машини – Mustang і Tesla.

До слова, вона зазначила, що одразу ж викликала представників автосалону, тож усі документи в неї були.

Крім того, блогерка сказала, що готова нести відповідальність згідно з рішенням суду і всі події офіційно зафіксовані поліцією.

Шанувальники Даші підтримали її, побажавши їй сил і якнайшвидшого вирішення ситуації.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-29 16:09:44