Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Красюк оцінив ймовірність успіху апеляції команди Дюбуа

Промоутер українського чемпіона світу у надважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк не вірить, що апеляція команди британця Даніеля Дюбуа матиме успіх на результат бою у Вроцлаві.

— Нуль відсотків або незадовільна ймовірність успіху, – сказав Красюк в інтерв’ю Sky Sports, відповідаючи на питання про ймовірність успішної апеляції команда Дюбуа.

Усик переміг Дюбуа нокаутом у дев’ятому раунді і зберіг титули чемпіонські пояси за версіями IBF, IBO, WBA Super, WBO у надважкій вазі.

На початку п’ятого раунду британець вдарив українця у пах. Рефері зарахував його як удар нижче пояса та дав п’ять хвилин Усику на відновлення.

Команда Дюбуа вважає, що удар був у межах правил. Промоутер британця Френк Уоррен планує оскаржити результат у WBA, сподіваючись отримати матч-реванш або скасувати результат бою. Оскільки Дюбуа був обов’язковим претендентом за версією WBA.

29 серпня Всесвітня боксерська асоціація (WBA) оголосила свій вердикт за підсумками бою між Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа щодо скандального епізоду у п’ятому раунді. Там заявили на правильному рішенні рефері на ринзі у суперечливому епізоді.

Джерело: Boxing Scene
Бокс, Олександр Усик

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-29 16:08:17