Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Результат та огляд бою Олександр Усик – Даніель Дюбуа

Український боксер Олександр Усик захистив свої чемпіонські пояси у бою проти британця Даніеля Дюбуа. Бій відбувся у Варшаві на Тарчинські Арена.

Поєдинок тривав дев’ять раундів та завершився перемогою українця технічним нокаутом.

У стартових раундах українець фактично відразу захопив ініціативу та активно працював на ринзі. У другому раунді Олександр потужно пробив опонента, на що той відреагував.

У третьому раунді Дюбуа спробував захопити центр рингу, але Усик вправно відпрацював “на ногах”, упевнено ухиляючись від ударів британця та завдаючи власних. Трохи більшу ініціативу британець проявив у четвертому раунді. Він багато завдав ударів, які Усик упевнено парирував.

А ось у наступному Дюбуа провів брудний прийом, вдаривши підступно українця у пах. Не часто таке побачиш у професійному боксі. Це не був нокдаун, тож рефері ненадовго зупинив бій. Усик швидко зміг відновитися, причому кричав у свій куток “Він встигне за цей час відновитися”, наголошуючи, що готовий продовжити трихвилинку бою. За це він добряче помстився своєму візаві влучними ударами.

У сьомому раунді Усик чисто та потужно відпрацював по супернику. Олександр продемонстрував швидку роботу ніг та рук, змусивши Дюбуа лише захищатися. Перед стартом наступної трихвилинки було помітно, наскільки важко дихає британець та не встигає за пересуванням українця. Наприкінці восьмого раунду українець відправив Дюбуа у нокдаун.

Бокс, Олександр Усик

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-27 01:19:27