Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Олег Скрипка відреагував на скандал навколо його виступу з росіянами в Чорногорії

Український артист Олег Скрипка потрапив у гучний скандал – соліст гурту Воплі Відоплясова виступив на одній сцені з росіянами. Олег уже прокоментував ситуацію.

Так, ідеться про фестиваль Music Saves the World, і 2023 року він пройшов у Чорногорії. Примітно, що до 2019 року він проходив у Росії, і мав назву Садиба Jazz.

Про візит українського артиста на захід розповіла російський продюсер Марія Сьомушкіна, яка знайома з Олегом не перший рік. Вона заявила, що запросила Олега на сцену, і той погодився. Щоправда, через деякий час публікація стала прихованою для користувачів Facebook.

– Я запросила Олега на сцену і разом музикантами-біженцями з Росії та співачкою з Франції – стався чудовий jam session. На одній музичній частоті і в ім’я миру, – заявила Сьомушкіна.

Очевидно, що про участь росіян було відомо заздалегідь – тим більше, що в афіші повідомлялося, що виручені гроші підуть на допомогу українським і російським біженцям. На тлі загального невдоволення в соцмережах, артист оперативно закрив коментарі під публікаціями в Instagram, а потім і озвучив свою позицію.

Так, Олег заявив що це все інформаційна атака.

– Ми виступали в Чорногорії з концертами. І я відвідав один захід, який мав допомогти українським дітям. А потім виявилося, що там були росіяни в організації чи десь там, – коротко прокоментував ситуацію артист.

Нещодавно був ще один неприємний інцидент із нашими музикантами та росіянами. Так, ідеться про скандал навколо фестивалю Easy Busy Fest у Варшаві, де мали виступати наші артисти. Як виявилося, одним зі спонсорів івенту була компанія, пов’язана з РФ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-24 11:07:47