Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Пожежа на АЗС у Києві: у лікарні помер 17-річний хлопець

У лікарні помер 17-річний хлопець, який дістав різноманітні травми та опіки внаслідок дорожньо-транспортної пригоди та подальшої пожежі на автозаправній станції у Києві. Трагедія сталася у неділю, 9 липня.

Про це повідомила речниця поліції Києва Юлія Гірдвіліс у коментарі українським журналістам. Хлопець був пасажиром легкового автомобіля, який в’їхав на АЗС. За кермом машини перебував його старший брат.

Після аварії на АЗС у Києві брати опинилися в реанімації у тяжкому стані з опіками. Внаслідок ДТП також постраждав працівник заправної станції, стан якого медики оцінювали як середньої тяжкості.

За даними поліції, 9 липня водій Audi прямував на Броварському проспекті, проте не встиг загальмувати через велику швидкість, тому автівка врізалась в колонку на АЗС у Дніпровському районі Києва.

Наразі відкрито кримінальне провадження через пожежу на АЗС у Дніпровському районі, призначено експертизи для з’ясування всіх обставин ДТП. Внаслідок автокатастрофи пошкоджено адмінбудівлю АЗС, сім транспортних засобів, повністю знищені два автомобілі.

Джерело: Суспільне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-14 20:21:05