Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Іван Вигівський став новим головою Нацполіції України – рішення уряду

Фото: Нацполіція

Уряд призначив Івана Вигівського Головою Національної поліції України.

Про це у п’ятницю, 14 липня, повідомив представник Кабінету міністрів України у Верховній Раді Тарас Мельничук у своєму Telegram-каналі.

За його даними, уряд України призначив Вигівського Івана Михайловича головою Національної поліції України. Його призначення також підтвердили у МВС України.

До призначення генерал поліції третього рангу Іван Вигівський обіймав посаду тимчасово виконуючого обов’язки голови Нацполіції України.

Біографія нового голови НПУ

Вигівський народився на Житомирщині 26 березня 1980 року.

Вже з 1999 року служив в органах внутрішніх справ, починаючи з Очаківського міськрайонного відділу УМВС України в Миколаївській області. А у 2003 році здобув освіту в Національному університеті внутрішніх справ України.

Іван Вигівський був начальником Очаківського відділу поліції Миколаївського ГУ Нацполіції з 2015 по 2016 роки, а з 2016 року став заступником начальника ГУ та начальником слідчого управління ГУНП в Миколаївській області.

Правоохоронець у період з 14 лютого 2020 року обіймав посаду начальника ГУНП в Полтавській області, а з 11 серпня 2021 року був призначений керівником Головного Управління Національної поліції у місті Києві.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-14 17:34:02