Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Олена Зеленська з’явилася в українській вишиванці на тлі саміту НАТО у Вільнюсі

Перша леді України Олена Зеленська вийшла на центральну площу Вільнюса в красивій вишиванці. Це робота локального бренду, а образ Олени був доречний на мітингу на підтримку України.

Так, Зеленська прибула до столиці Литви зі своїм чоловіком, президентом України Володимиром Зеленським. Візит головної пари країни був зумовлений самітом НАТО, який відбувається у Вільнюсі 11-12 липня.

– Разом розпочали візит до Литви – це важлива поїздка з нагоди Саміту НАТО. Вдячні президентському подружжю Литви Гітанасу Науседі та Діані Науседене за традиційно теплу зустріч. Сьогодні над столицею Литви підняли український прапор із Бахмута. Це символ того, що ніколи знову литовцям не доведеться битися проти російських солдатів. Також звучав і наш гімн – це не просто міцна дружба, а й символ того, що на шляху до своєї мети ми завжди будемо союзниками, – заявила перша леді.

Олена Зеленська красується на знімках у вишиванці від українського бренду GUNIA Project. Це біла сорочка з високим комірцем, а на рукавах – вишивка чорними нитками в борщівському стилі.

Образи знаменитостей і зірок можуть не тільки захоплювати, а й дивувати – Емма Вотсон показалася в унікальній сукні, що ширяла в повітрі. Ця сукня від бренду Loewe – у дизайнера є ціла колекція одягу, який під певним кутом створює візуальну ілюзію.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-12 12:50:25