Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

з’явилася реакція ТЦК на Хмельниччині

У Хмельницькому обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки повідомили, що перевірять дії одного з військовослужбовців після конфлікту, що стався у місті Деражня на Хмельниччині під час спроби вручити повістку.

Зазначено, що мережею шириться інформація щодо можливих протиправних дій з боку одного з військовослужбовців відділу Хмельницького ОТЦК і СП.

– Щодо цьго випадку призначено службову перевірку, за результатами якої приймуть справедливе рішення, про що буде повідомлено додатково, – йдеться у повідомленні пресслужби.

Там додали, що командування Хмельницького ОТЦК і СП суворо засуджує будь-яке фізичне насилля.

Нагадаємо, у місті Деражня на Хмельниччині стався конфлікт між працівниками територіального центру комплектування й соцпідтримки та місцевим жителем. Працівники ТЦК зайшли до будинку місцевого жителя, намагаючись вручити повістку чоловіку.

Один із співробітників ТЦК представився “майором міліції” і заявив, що під час дії воєнного стану може заходити в чужі будинки, оскільки права цивільних значно обмежуються. Він же наполягав, щоб чоловік припинив вести зйомку та погрожував, що зламає йому ногу.

Воєнний стан, Хмельницька область

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-03 16:10:26