Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Не виключено, що це його останні дні: у Кадирова погіршилось здоров’я

У ЗМІ шириться інформація, що у глави Чечні Рамзана Кадирова погіршилося здоров’я. Подейкують, що у нього проблеми з нирками.

Джерела інформують, що під час візиту до Дагестана кремлівський диктатор Володимир Путін відвідував Кадирова і віддав розпорядження про організацію медичної допомоги.

Таку інформацію у своєму Telegram-каналі підтвердив також чеченський опозиціонер, прихильник незалежної Ічкерії Тумсо Абдурахманов (відомий під псевдонімом Абу-Саддам Шишані).

– Надходить інформація, що Кадиров перебуває при смерті і вже не розмовляє. Нирки остаточно відмовили, діаліз не допомагає, – повідомив він.

Водночас чеченський опозиціонер не виключає ймовірності летального результату для Кадирова.

– Не виключено, що це його останні дні, – пише він.

Абдурахманов також звернув увагу на те, що Кадиров не був присутній на нещодавній селекторній нараді у Путіна з главами Північно-Кавказьких республік. Абу-Саддам Шишані також зазначив, що голова Чечні не постав перед камерами і не привітав зі святом Ід аль-Адха.

– Замість Рамзана виступив його племінник Хамзат Кадиров, заявивши, що дядько перебуває у відрядженні в Москві і доручив йому привітати народ від свого імені. Напевно, Кадиров зовсім поганий і не може показатися перед людьми. Не виключено, що Кадиров перебуває на лікуванні в ЦКЛ Управління справами президента РФ, – резюмував чеченський опозиціонер.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-02 16:57:31