Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Коля Сєрга про український шоу-бізнес і Світлану Лободу

Музикант Коля Сєрга висловився про відповідальність культурного діяча перед своєю аудиторією під час війни. Також він торкнувся скандалу зі співачкою Світланою Лободою в Харкові.

За словами артиста, проблема нашого шоу-бізнесу в тому, що йому не вистачає правди.

– Коли Макс Барських співає Мамо, не плач, відчуття, ніби його мама дуже хвилюється, коли Макс на гастролях, але він обов’язково повернеться. Якби Монатік чи Потап чесно вийшли б і сказали: – Мені страшно і я не можу бути прикладом для своєї аудиторії. Не можу впоратися з цією відповідальністю. Хочу навчитися сміливості і буду робити це з вами. Це викликало б повагу, – наголосив Сєрга.

Каже, відповідальність артиста в тому, щоб перед аудиторією чесно зазирнути в себе і зцілитися. Вважає, так потрібно зробити і Світлані Лободі, визнавши те, що вона помилялася, коли працювала в РФ.

– Зараз Лобода не працює з Росією, але й не чує людей… Вважає, що її мають слухати, бо є хіти, професійно співає… Оплески, посмішки, фотографії з артистом – прояв довіри, яку потрібно заслужити. Для цього необхідно побачити й почути людей, дізнатися, чого вони потребують, чого хочуть, інакше буде опір ще більший, – висловився Сєрга.

Також він назвав артистів, які повністю чесні зі своєю аудиторією і чують її. Каже, це фронтмен гурту The Gitas Олександр Чемеров, співак Олександр Ярмак, гурт Один в Каное, виконавець Михайло Крупін, музикантка Христина Панасюк та багато інших.

Варто зазначити, що думки користувачів мережі в коментарях розділилися.

  • Слухайте, ну вона дуже багато робить зараз для українців і для ЗСУ. Усі такі “безгрішні”, одна Лобода в усьому винна… Навіщо ви приєднуєтеся до цього цькування?
  • Лобода молодець! Молодець кожна, кожен, хто робить щось для України!
  • А ті, хто хає Лободу, що ви зробили для України? Кому допомогли?
  • Лобода дуже сильно допомагає, відбудувала пів Ірпеня, відкрита і добра. Чому до неї тільки такі претензії?
  • Ніхто не засуджує зарплати депутатів і розкрадені гроші, але Лобода крайня!
  • Ну так дайте можливість людям обирати, чи йти на концерт. А не тупо бойкотувати повністю людину.
  • Давайте будемо чесними, більшість людей не помічали, що в країні війна з 2014 року. Всі дивилися російський контент, слухали російських виконавців, депутати мають бізнес у Росії, а крайня саме Лобода, – пишуть у коментарях підписники Сєрги.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-28 08:57:00