Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На двох флангах у Бахмуті ЗСУ досягли прогресу – розвідка Британії

Сили оборони України активізували атаки в районі Бахмута Донецької області в рамках широкого контрнаступу, повідомляє розвідка Міноборони Великої Британії в ранковому зведенні 26 червня.

– У ході багатобригадної операції українські війська досягли прогресу як на північному, так і на південному флангах міста, – йдеться у повідомленні.

Там зауважують, що наразі майже немає підтвердження того, “що Росія має якісь значні оперативні резерви сухопутних військ, які можна було б використати для посилення протидії численним загрозам, з якими вона зараз стикається у віддалених один від одного секторах”.

У розвідці нагадали, що від Бахмута до східного берега річки Дніпро більше 200 км, і це ускладнює ситуацію для російських військ.

Раніше аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) повідомили, що ЗСУ розгромили підрозділи 57 мотострілецької бригади (5 загальновійськова армія, Східний військовий округ РФ) у районі Бахмута і знищила російський плацдарм у невстановленому районі на західному березі Сіверського Донця, що пролягає на південний захід від Бахмута між Майорськом і Курдюмівкою.

Фото: 93 ОМБр Холодний Яр

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-26 09:25:39