Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Зґвалтування поліцейськими у Кагарлику: троє обвинувачуваних мобілізовані до ЗСУ

Троє обвинувачуваних у справі зґвалтованої потерпілої Нелі Погребицької наразі мобілізовані до ЗСУ.

Про це в ефірі Єдиних новин повідомив начальник департаменту Офісу генпрокурора Михайло Подоляк.

– Обвинувальних акт був направлений щодо 5 осіб, наразі засуджено дві особи, тому що троє обвинувачуваних наразі мобілізовані до ЗСУ. Останній сьогодні було виділення кримінальне провадження щодо однієї особи і ця особа була мобілізована. І по ній судовий розгляд буде проведено вже після того, як вона повернеться зі ЗСУ, – зазначив він.

Крім того, Подоляк заявив, що справа є знаковою та прикладом того, як такі прецеденти можуть розслідуватися та доводитися до кінця.

– У даному випадку досудове розслідування та судовий розгляд тривав фактично три роки у цьому кримінальному провадженні. Наразі вирок суду за сукупністю вчинених двома особами злочинів винесений сьогодні. Чому тривав довго, тому що достатньо складна справа, багато потерпілих, багато доказів повинно було бути досліджено безпосередньо судом. Справа непроста, обвинувачувані не визнавали свою провину, – додав він.

Нагадаємо, що 24 травня у справі зґвалтованої потерпілої Нелі Погребицької до 11 років ув’язнення засудили двох кагарлицьких поліцейських.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-24 20:35:26