Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Олексія Паніна оголосили в розшук у РФ: за публічне виправдання тероризму

Російського актора Олексія Паніна оголосили в розшук у РФ. Так, зірку серіалів хочуть судити за його позицію щодо війни в Україні.

Публікація про це з’явилася на сайті МВС Росії. Повідомляється, що на Паніна раніше завели справу про публічне виправдання тероризму – під час вибуху на Кримському мосту він радісно відреагував на цю новину в соцмережах.

Сам Олексій уже відреагував на свій розшук, розмістивши знімок з російського сайту у своєму Instagram. Утім, сам артист зараз в Іспанії, де запрошує місцевих жителів на виставу, в якій також грає українська актриса.

Нагадаємо, що за всі ці роки війни Панін повністю змінив свою думку щодо РФ і вторгнення на територію України. У 2015 році він підтримував окупацію Криму, і заявляв, що захоплені території мають розширитися до Одеси. На цьому тлі акторові заборонили в’їзд в Україну, і його могли посадити до в’язниці на 5 років.

Уже 2019 року він розкритикував Росію, заявивши, що в цій країні нічого не зміниться. Уже 2020 року Панін попросив вибачення в українців за розв’язану війну, а з лютого 2022 року активно критикує Путіна і Кремль.

Попередньо, Панін отримав візу в США в листопаді 2022 року – тоді він заявив, що в Росію повертатися не планує.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-22 14:27:51