Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Літній манікюр на короткі нігті 2023: підбірка

Короткі нігті – справжній тренд манікюру 2023. Адже попри те, що вони – доволі практичні, та ще й до того майже ніколи не ламаються. А також вони універсальні, і ви можете використовувати їх в будь-якій ситуації та події. Літній манікюр на короткі нігті 2023: який дизайн зробити –  читайте в матеріалі.

Леопардовий принт на коротких нігтях 2023

Леопардовий принт на ваших нігтях може виглядати доволі лаконічно та стильно. Однак в цьому випадку будьте обережні – не перестарайтеся. Досить одного нігтя з леопардовим малюнком, щоб додати образу пікантності та перчинки.

Пастельні нігті

Якщо вам недостатньо пастельного відтінку, для цікавості можете додати цікаві деталі на вашому середньому пальці. Вони зроблять цю комбінацію красивішою, і вони добре підходять для повсякденного використання.

Мінімалістичний манікюр в білому кольорі

Такий манікюр відмінно підійде тим дівчатам, які люблять короткі й прості нігті. На білу основу можна додати креативні деталі – трикутники, зірочки або сердечка. Однак й без них дизайн виглядатиме ніжно та ефектно.

Цікаві дизайни у різних кольорах

У 2023 в моду входить коров’ячий принт на нігтях. Він виглядає доволі цікаво та естетично. Крім цього, в цьому році набуває популярності яскравий френч (фуксія, червоний, багряний і т.д).

Червоні нігті

Класика, яка вважається одним з найпопулярніших кольорів для манікюру. Однак, щоб ваші нігті не виглядали занадто класичними, додайте блиску. Ви можете пофарбувати деякі свої нігті в червоний колір, а на інших намалювати незвичний принт.

Манікюр з зірочками

Прозорі нігті підходять на всі випадки життя. Додавання зірок прекрасно удосконалить їх. Це – доречний манікюр для якоїсь святкової події. Ви можете виглядати доречно, при цьому бути стильною і сучасною.

Геометрія на нігтях

Геометричні візерунки виглядають нетипово навіть на таких коротких нігтях. Ви повинні вибрати тільки колір, який вам більше подобається. Наприклад, поєднання темно-синього, білого і світло-блакитного лаку може зробити ваші нігті чудовими й сучасними.

Бузковий манікюр

Бузок досі залишається одним з головних відтінків цього сезону. З цим статусом вона стала модним кольором для гелевих нігтів, тому не дивно, що він настільки сильно подобається жінкам. Ви можете носити його матовим, блискучим або з невеликою кількістю блискіток.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-12 18:02:12