Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

З такою армією не виграєш: росіянин про забезпечення та професійність солдатів РФ

Громадяни Росії переживають через ненавченість солдатів РФ, які вторглися в Україну, та можливість банкрутства держави-агресора.

Про це йдеться у новому аудіоперехопленні Головного управління розвідки Міноборони.

Окупант розповів, що йому прийшла зарплата у розмірі 26 тисяч карбованців. Він стверджує, що таку суму отримала половина контрактників. На це співрозмовник радить йому підписати договір по-новому.

При цьому загарбника не відпускають у відпустку після півроку служби.

Тим часом співрозмовник переживає через економіку країни-агресора.

– Розумієш, із цією економікою тут проблеми такі. Я боюся, щоб держава взагалі не збанкрутувала б нафіг. Літаки ж не робимо, літаки не літають, вважай, ніфіга не їздить. Техніку нову виробляти не можемо, тому що чіпів немає, ніхрена немає, – сказав він.

Росіянин вважає, що РФ може збідніти так сильно, що вже “нічого платити не зможе”. Він вважає, що є ймовірність того, що збанкрутує половина банків.

На його думку, росіянам зараз немає сенсу воювати.

– Армія не готова, високотехнологічного озброєння немає, навчених кадрів по-справжньому немає – ніфіга немає. Стрілки – такі ж, артилеристи, які стріляють фіг знає куди, танкісти, які, блін, тільки танки палити вміють, на яких їздять.

Я не знаю, коротше, блін, мені здається, треба це все… армію повністю переформовувати, а на це років 5 треба і які гроші, уявляєш? Зараз, мені здається, з такою армією – фіг виграєш, тому що все-таки Євросоюз і всі там постачають, – каже він.

Фото: ГУР

Війна в Україні, Російська агресія

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-09 20:33:28