Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Віктор Павлік заспівав у центрі Львова для допомоги ЗСУ: взяв гітару в музиканта

Віктор Павлік заспівав у центрі Львова для публіки, взявши гітару в місцевого музиканта. Артист виконав кілька своїх хітів, щоб допомогти зібрати кошти для ЗСУ.

Дружина артиста – блогерка Катя Репяхова розповіла, що у вільну хвилину він позичив мікрофон і гітару в музиканта, щоб порадувати мешканців і гостей Львова імпровізованим виступом.

Журналістка Фактів ICTV Мирослава Прокопюк також зняла мініконцерт Віктора Павліка – за її словами, він виконав 4-5 своїх відомих пісень: Шикидим, Ой, у лузі червона калина, Ні обіцянок, ні пробачень, Хвилі, і Ти подобаєшся мені. Деякі слухачі й зовсім підспівували музиканту, оскільки пісні знайомі багатьом.

На відео видно, що навколо артиста зібрався натовп слухачів – вони активно закидали купюри в чохол для гітари, на якому був прикріплений аркуш із написом На ЗСУ.

Нагадаємо, що співак любить бути в центрі уваги та імпровізувати. Приміром, наприкінці зими 2023 року Павлік випадково збрив собі брови – він переплутав насадки в машинці для стрижки. Однак, за словами дружини, Віктор не сильно переживає, і це їй дуже подобається.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-07 11:25:09