Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Окупант скаржиться матері на втрати професійних військових – перехоплення ГУР

Військовослужбовець РФ скаржиться матері на відсутність спеціалістів на бойових позиціях і формування штурмових загонів із числа мобілізованих, а також розповідає про чутки про подальшу долю “СВО”.

Це випливає з нового аудіоперехоплення Головного управління розвідки Міноборони України.

Окупант розповідає, що їх укотре обіцяють повернути додому, однак при цьому раніше командування РФ обманювало мобілізованих.

– Нам уже говорили тоді теж – спочатку додому їдете, а потім хотіли на “передок” відправити, – каже він.

При цьому мати окупанта прямо називає свого сина живою мішенню, поки він воює проти України.

Росіянин також скаржиться, що його хочуть перевести в бойовий підрозділ Шторм, однак він не хоче підписувати жодних документів. При цьому мати окупанта каже, що штурмові бригади росіян, напевно, мають спеціалістів і необхідне обладнання в розпорядженні.

– Спеців-то не залишилося, нікого нормальних! Перебили всіх давно. Якщо в Росію вивезуть, я додому приїду, я втечу, – каже він.

Однак мати відмовляє окупанта від того, щоб він повертався додому. При цьому вона бідкається, що війна, ймовірно, надовго.

– Він же, бачиш, Путін, зараз переробить на цей – “КТО” – контртерористична операція буде, напевно. А в контртерористичній операції мобілізовані не присутні, – розповідає російський військовослужбовець.

Мати росіянина скаржиться, що мобілізовані не відповідають рівню підготовки, який є в контрактників, оскільки “мобілізовані за 3 місяці не стали спецами”.

– Люди роками навчаються і то, он, скільки перебили, – нарікає вона.

На що окупант погоджується і каже, що є його співвітчизники, які і п’яти хвилин на фронті не живуть.

– Тільки приїхав і вже “готовий”. Усе, додому поїхав, – каже він.

В іншому перехопленні, опублікованому ГУР раніше, дружина мобілізованого окупанта скаржиться на жахливе ставлення військового командування до підлеглих, яких відправляють “на забій”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-06 21:25:18