Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Двох фігурантів справи про “п’яні вечірки” випустили під заставу

Двох фігурантів у справі “п’яних вечірок” випустили на волю під заставу.

Про це повідомяє видання Українська правда. Життя з посиланням на коментар Київської обласної прокуратури.

Зазначається, що один із фігурантів – Ярослав Домбровський вніс заставу, тому був звільнений з-під варти. Йому призначили заставу у розмірі 150 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (402 600 грн).

Зараз дивляться

24 березня ще одному фігуранту Олегу Захарову суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та призначив заставу також у розмірі 402 600 грн. Він вніс цю суму і вже перебуває на волі.

Тобто за ґратами залишається лише організатор вечірок Андрій Ярина.

– Прокуратура клопотала про безальтернативне тримання під вартою. Суд визначив заставу, бо стаття передбачає таку можливість. Суд також визначив другому фігуранту заставу. Вони у них однакові – 150 прожиткових мінімумів, – зазначили у прокуратурі і додали, що готують оскарження такого рішення суду.

Нагадаємо, що 31 січня у мережі набула розголосу історія про групу молодиків з Івано-Франківська, які приїхали до Києва та влаштовували вечірки.

На них вони накачували алкоголем та наркотиками дівчат, а потім знущалися з них та ґвалтували.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

1 лютого в Нацполіції повідомили, що в організаторів п’яних вечірок проводять обшуки та відкрито кримінальну справу. Згодом блогерів, які знімали та розповсюджували порнографічний контент, знущаючись над дівчатами, взяли під варту.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-30 02:13:30