Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

55-річний британець розповів, що з ним відбувалося, коли він помер

55-річний житель Великої Британії розповів, що з ним відбувалося, коли його серце раптово перестало битися в Королівській лікарні Дербі.

Кевін Хілл лікувався від кальцифілаксії – рідкісного захворювання, при якому кальцій накопичується в дрібних кровоносних судинах жирової і шкірної тканин.

До цього, у січні 2022 року, містеру Хіллу зробили операцію на серці. Це стало причиною затримки води в ногах. Потім у чоловіка розвинулася кальцифілаксія. Хвороба призвела до утворення тромбів і хворобливих виразок на шкірі, які кровоточили.

Зараз дивляться

За словами Хілла, він втратив більше 2,5 літрів крові, коли його серце не витримало і зупинилося. Він був мертвий протягом декількох хвилин, перш ніж лікарі реанімували його.

– Я не дивився вниз на своє тіло, але я був відділений від нього. Це було схоже на те, що я був у духовному світі – я усвідомлював, що відбувається, але в мені було так багато спокою, – розповідає Хілл.

За його словами, він спостерігав з боку, як співробітники лікарні намагаються його врятувати.

– Я знав, що у мене кровотеча. Я знав, що це серйозно. Персонал продовжував входити та виходити, щоб зупинити кровотечу. Але я знав, що ще не настав мій час помирати, – згадує британець.

Він стверджує, що потім просто заснув і прокинувся живим.

Хілл зізнається, що цей досвід змусив його переглянути життєві пріоритети, коли він повернувся додому до своєї 52-річної дружини Камілли.

– Коли я вийшов з лікарні, атмосфера в моїй родині різко змінилася. Я став більш витривалим. Я знаю, що можу прийти в норму, – зазначає чоловік.

За його словами, сьогодні він знаходиться на завершальній стадії одужання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-24 11:30:51