Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На Євробаченні 2023 Велику Британію представить Мае Муллер

Велику Британію на Євробаченні 2023 року представить Мае Муллер із піснею I Wrote A Song. Новиною артистка поділилася в Instagram.

– Я не можу повірити, що говорю про це… але цього року беру участь від Великої Британії на Євробаченні. Це був найважчий секрет у світі – буквально мільйон разів мало не проговорилася про це, але новина нарешті вийшла! Ліверпуль, побачимося дуже скоро, – заявила Мае.

Відомо, що артистка виступить уже у фіналі конкурсі 13 травня з піснею I Wrote A Song, яку зірка щойно презентувала для шанувальників. Не секрет, що Велика Британія входить до “великої п’ятірки” – учасники одразу ж потрапляють до фіналу конкурсу.

Зараз дивляться

Що відомо про Мае Муллер

Співачка народилася 26 серпня 1997 року в Лондоні – почала співати з 8 років, а вже у 2017 році записала кілька демозаписів. Ці старання принесли їй справжній успіх – вже з 2018 року вона співпрацювала з іншими популярними артистами – Marshmello та Sigala.

Мае домоглася визнання за допомогою пісні Better Days – він зібрав понад 1 млрд прослуховувань, і допоміг завоювати платину в США і Канаді.

Велика Британія на Євробаченні

З 1957 року Велика Британія брала участь у конкурсі 64 рази. Представники країни пропустили тільки два Євробачення – у 1956 і 1958 роках. Велика Британія перемагала в конкурсі цілих 5 разів. Друге місце артисти посідали набагато частіше – 16 разів.

Утім, потрапити на конкурс не так уже й просто, навіть якщо є на це гроші. Фанати не могли купити квитки на Євробачення 2023 через спеціальний сайт. Система видавала помилку, навіть якщо користувач мережі простояв довгу віртуальну чергу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-09 15:04:48