Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Макс Барських – Мамо, не плач: прем’єру пісні слухайте онлайн

Співак Макс Барських презентував чуттєвий трек-посвяту Мамо, не плач. Композицію виконавець представив у річницю незламності.

Мамо, не плач – шостий сингл із музичного щоденника Барських, який співак веде з третього дня повномасштабного вторгнення. Трек присвячений усім матерям, які чекають на повернення своїх захисників.

Зараз дивляться

Мамо, не плач, я повернусь. Все буде добре, я вірю чомусь. Мамо чекай і передай всім, не віддамо ми нікому наш дім, – співає Макс,  підкреслюючи силу духу, міць та незламність українських військових попри жорстокі випробування на фронті.

Співак зазначає, війна виходить на новий рівень у той час, як Україна вже рік живе в жорстокому протистоянні ворогові. Тому саме зараз йому вкотре хотілося б звернутися до кожного українця зі словами підтримки.

– Попри психологічну втому та звикання до постійних повітряних тривог й ракетних обстрілів, ми повинні зібратися з силами, тримаючи психологічну оборону з вірою в наших захисників. Дуже сподіваюся, що ця пісня допоможе слухачам в складний час і надасть сили не падати духом. Бо я щиро вірю в нашу перемогу й те, що весна вже близько, – сказав Макс.

Варто зазначити, що 24 лютого Макс Барських стане гостем благодійного концерту на підтримку України в Польщі (Ясьонка) Stay Together, де вперше виконає Мамо, не плач наживо, та пісню, що стала символом народного спротиву Буде весна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-24 12:11:38