Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

iPhone 15 вперше з’явився на живих знімках

У мережі вперше показали iPhone 15 на знімках. Майбутній флагман засвітив інсайдер Unknownz21, прогнози якого часто збуваються.

Новий смартфон має невеликі зміни в дизайні, але найбільше приваблює грань з роз’ємом для зарядки. Як очікувалося, замість Lightning Apple довелося встановити USB Type-C, щоб смартфони й надалі продавалися у країнах ЄС. Закони Європи зобов’язали всіх виробників смартфонів та іншої дрібної техніки перейти на єдиний стандарт.

Зараз дивляться

На фото – рання збірка iPhone 15 – яке Apple називає D37. У нього явно не додали всього того, що буде у версіях Pro та Pro Max. Раніше повідомлялося, що Dynamic Island з’явиться у всіх смартфонах Apple у 2023 році – через погану якість фото перевірити це не можна. Знімки помітно погіршили, щоб було складно відстежити їхнього творця.

Інсайдер заявляє, що змін у дизайні не буде – iPhone 15 під час анонсу виглядатиме як на фото.

І хоча найбільше запитань викликає порт Type-C на iPhone, він працюватиме не так, як з Android. Очікується, що Apple обмежуватиме можливість заряджання та передачі даних на програмному рівні. Це необхідно, щоб користувачі купували лише сертифіковані зарядні пристрої.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-23 09:47:58