Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ілон Маск анонсував зміни логотипу Twitter: замість птаха – символ Х

Ілон Маск анонсував зміни логотипа соцмережі Twitter – замість блакитної пташки на білому тлі буде символ X у стилі інших корпорацій мільярдера. Про це глава Tesla розповів у своєму сервісі.

– Скоро ми попрощаємося з брендом Twitter і, поступово, з усіма пташками, – заявив Маск.

Через деякий час він показав, які зміни чекають на сервіс. Серед іншого, точно зміниться логотип і дизайн – символ X має футуристичний вигляд, і водночас легко читається. Саме він і замінить всім відомого синього птаха, який багато років красувався на екрані користувачів.

З моменту придбання сервісу в жовтні 2022 року, Маск поступово переробляє Twitter під свої погляди та інтереси. Наприклад, він скоротив витрати, звільнивши до 50% співробітників компанії, потім зробив синю галочку верифікації доступною для всіх.

Ще у квітні цього року він стверджував, що компанія перестала йти в мінус, і сподівався на прибуток уже до літа. Однак, на тлі появи Threads, реклама Twitter впала на 50%, що натякає на повернення збитків. У будь-якому разі, нове дітище від Meta створює серйозну конкуренцію для соцмережі Маска.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-23 15:54:23