Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Якщо Росія переможе, ціна допомоги Україні буде в сотню разів дорожчою – Подоляк

Російська Федерація має остаточно програти війну проти України, оскільки ціна перемоги ворога буде набагато вищою для світу, ніж сьогоднішня допомога нашій країні.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Twitter написав радник керівника Офісу президента України Михайла Подоляка.

– Якщо Росія сьогодні не програє повністю (без усіляких компромісів заради “збереження обличчя”), ціна реального фіналу війни буде набагато вищою, ніж сьогоднішня ціна підтримки України зброєю та фінансами. У співвідношенні 1:100. Рахуйте уважно, – написав він.

Раніше державний секретар США Ентоні Блінкен казав, що заклики до закінчення війни за формулою “земля в обмін на мир” призведуть до ілюзорного “потьомкінського миру”.

Зазначимо, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україні низка відомих діячів та лідерів західних держав закликали припинити бойові дії та розпочати діалог між Росією та Україною.

Офіційний Київ неодноразово вказував, що сьогодні відсутній варіант сідати за стіл переговорів з Росією, доки окупаційні війська не вийдуть з тимчасово захоплених територій України.

Крім того, після так званого референдуму РФ на окупованих територіях Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей, за яким у Кремлі вважають, що начебто “приєднали” до складу Росії ці українські області, президент Володимир Зеленський ухвалив рішення про неможливість будь-якого діалогу з російським диктатором Володимиром Путіним.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-02 21:42:44

     
❗️    ЗБІР НА ПРИЧІП     ❗️
🙏зібрано 51246 грн.🙏
10 грн. теж донат!!!
Продовжуємо збір !!!
🙏🙏🙏Відкриваємо збір на причіп , фаркоп та набір інструментів для хлопців з 15 батальону 58 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговськогоз , які боронили наш Ніжин , а зараз в гарячій точці…🔥
В скрутну хвилину вони були поряд з нами , і самі скромні по запитам , ніколи лишнього не просять !
Тож просимо допомоги закрити збір ! Ціль 85000 грн.
5168745125837630