Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Якщо НАТО зробить хоч найменшу поступку РФ, Путін це буде сприймати як особисту перемогу – експерт

Допоки США та НАТО не зрозуміють, що виклик для їхньої безпеки не Китай, а Росія доти буде не рішуча позиція країн військово блоку.  

Про це в ефірі національного телемарафону заявив військовий та політичний експерт, політичний і юридичний радник, керівник Центру військово-правових досліджень, співзасновник Національної політичної академії Олександр Мусієнко. 

– Ті скептики, які є, які не підтримують членство НАТО, вони зможуть сказати ви не виконали ще те, ви не виконали ще те. І ось це, мені здається буде розчаровувати. Але співпраця буде тривати, подивимося що скаже Велика сімка, – сказав він відповідаючи на питання ведучого Фактів ICTV Вадима Карпʼяка.

Мусієнко зазначив, що якщо НАТО дасть слабинку і зробить хоч на найменший крок на висловлений Росією ультиматум – Путін це буде сприймати як особисту перемогу.

– І це буде виклик і для України й для всього Заходу, то му що ми є частиною Заходу хоч би що там було. І ось це найважливіше, – зауважив експерт.

Нагадаємо, у Вільнюсі триває другий день саміту НАТО. Президент України Володимир Зеленський назвав його результати  “хорошими”, але не ідеальними.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-12 15:15:26