Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Чернігівщина попрощалася з двома Героями

28 травня у Бобровиці провели в останню путь двох Героїв, що повернулися «на щиті». Воїнів-земляків поховали на місцевому кладовищі. Детальніше у матеріалі.

Белявський Олексій Олександрович народився у Бобровиці 5 червня 1987 року. Там він ріс та ходив у школу. Після її закінчення Олексій вступив до Ніжинського агротехнічного інституту. Чоловік працював водієм та дуже захоплювався автомобілями, а з часом став далекобійником. З перших днів повномасштабного вторгнення Олексій Бєлявський покинув цивільне життя та приєднався до лав захисти кув України. Воїн ніс службу у складі одного з підрозділів військової частини А1815 та разом з побратимами віддано боронив Батьківщину від російських окупаційних військ.

Трагедія сталася 20 травня 2023 року. Під час виконання бойового завдання на Донеччині Бєлявський Олексій загинув.

Прощання з героями, Фото: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Бережний Сергій Миколайович народився 16 серпня 1984 року також у Бобровиці. Здобував освіту у Бобровицькій середній загальноосвітній школі. До 24 лютого працював водієм у ФОП «БАРАНЧУК», а з перших днів повномасштабної війни чоловік став на захист рідної землі. Сергій Бережний захищав Україну у складі одного з підрозділів військової частини А1815 на посаді командира відділення одного з взводів підрозділу. Протягом цього часу чоловік сумлінно виконував свій військовий та громадянський обов’язок, захищаючи територіальну цілісність та недоторканість Батьківщини.

20 травня 2023 року під час боїв поблизу одного з населених пунктів Донеччини Бережний Сергій загинув, отримавши травми, які виявилися несумісними з життям.

З Олексієм Бєлявським та Сергієм Бережним попрощалися вдома. Воїнів поховали на місцевому кладовищі Бобровиці.

Вічна пам’ять Героям!

 

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn та Вайбер

Джерело: mynizhyn.com
2023-05-29 12:29:20