Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У NASA розповіли про НЛО – не все пояснено науково

Космічне агентство NASA відкрито розповіло про перебіг своїх досліджень, пов’язаних із невідомими аномальними об’єктами або явищами.

Під час засідання, проведеного 31 травня, група вчених, які займаються вивченням непізнаних повітряних явищ, розповіла, що проаналізувала понад 800 повідомлень про спостереження невідомих літаючих об’єктів (НЛО). З них лише невелика частина поки що не може бути пояснена науково.

За словами директора Управління з вирішення аномалій у всіх сферах (AARO) Міністерства оборони США Шона Кіркпатріка, щомісяця до них надходять відомості про 50-100 загадкових, на перший погляд, явищ. Однак лише 2-5% від загальної бази можуть бути дійсно аномальними.

Так, наприклад, під час засідання публіці показали відео, зняте літаком ВМФ над західною частиною США. На ньому чітко видно яскраві світлові точки, що рухаються по небу. Виявилося, що це комерційний авіалайнер, який летів у напрямку аеропорту.

Є й інші історії, пов’язані з оптичною ілюзією. Однією такою поділився колишній астронавт і пілот Скотт Келлі. Тоді він із колегою летів недалеко від міста Вірджинія-Біч, і другий пілот був переконаний, що вони пролетіли повз НЛО.

– Я нічого такого не помітив. Ми розвернулися, щоб подивитися, що це таке. Виявилося, що це був Барт Сімпсон – повітряна куля, – сказав Келлі під сміх публіки.

Однак у звіті Пентагону за 2021 рік ідеться про те, що зі 144 спостережень, зроблених військовими пілотами з 2004 року, тільки одне з них було пояснено. Усі інші – ні. Офіційні особи не відкидають можливість позаземного походження цих об’єктів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-02 10:46:58

     
❗️    ЗБІР НА ПРИЧІП     ❗️
🙏зібрано 69100 грн.🙏
10 грн. теж донат!!!
Продовжуємо збір !!!
🙏🙏🙏Відкриваємо збір на причіп , фаркоп та набір інструментів для хлопців з 15 батальону 58 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговськогоз , які боронили наш Ніжин , а зараз в гарячій точці…🔥
В скрутну хвилину вони були поряд з нами , і самі скромні по запитам , ніколи лишнього не просять !
Тож просимо допомоги закрити збір ! Ціль 85000 грн.
5168745125837630