Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

У центрі міста видалили чотири величезні тополі, які вже перебували у аварійному стані (Фото)

Спеціалісти КП “ВУКГ”, видаляли дерева з урахуванням їх крихкості та значної трухлявість усередині, виконали роботи з дотриманням заходів безпеки та використання спеціалізованої техніки.

Цвітіння тополь також можуть мати негативні наслідки. Основну шкоду, пов’язують з цвітінням тополі, коли вона виробляє велику кількість легких та пухнастих насіннєвого пуху, відомих як “тополиний пух” або “тополина”. Особливо відомий своїми білими пухнастими котиками, тополі можуть ширитися величезною територією під час цвітіння, особливо у вітряні дні.

Процес видалення виконувався у декілька етапів. Спочатку було проведено обрізку гілок, щоб знизити навантаження на стовбури та забезпечити безпеку робітників. Для цього використовувалася автовишка, що дозволила досягти верхніх гілок без необхідності підніматися на дерево.

Після обрізки гілок розпочалося послідовне видалення кожного стовбура. Для цього було залучено кран, який надавав необхідну силу та страховку під час підйому та видалення трухлявих стовбурів. Кожен стовбур було зафіксовано металевими тросами, а потім послідовно видалено з місця росту, забезпечуючи безпечне видалення та запобігаючи можливим пошкодженням оточуючих споруд або майна.

Ці роботи з видалення аварійних тополь були проведені з метою забезпечення громадської безпеки та запобігання потенційним негативним наслідкам, які можуть виникнути внаслідок падіння пошкоджених дерев. Бригадою пильщиків та працівників з благоустрою КП “ВУКГ” виконано цю роботу професійно та з урахуванням всіх необхідних заходів безпеки, допомагаючи зберегти навколишнє середовище та забезпечити безпеку місцевої спільноти.

Після видалення величезних дерев територію навколо було ретельно прибрано, а гілки та деревину вивезено спеціалізованим транспортом комунального підприємства.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn та Вайбер

Джерело: mynizhyn.com
2023-06-03 18:55:36

     
❗️    ЗБІР НА ПРИЧІП     ❗️
🙏зібрано 69100 грн.🙏
10 грн. теж донат!!!
Продовжуємо збір !!!
🙏🙏🙏Відкриваємо збір на причіп , фаркоп та набір інструментів для хлопців з 15 батальону 58 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговськогоз , які боронили наш Ніжин , а зараз в гарячій точці…🔥
В скрутну хвилину вони були поряд з нами , і самі скромні по запитам , ніколи лишнього не просять !
Тож просимо допомоги закрити збір ! Ціль 85000 грн.
5168745125837630